Vola open air’23 с първи празнични билети през декември

Първите промо билети за Vola open air’23 излизат в продажба още през декември! За девети път организаторите на емблематичния фестивал ще се погрижат да огласят красивия Врачански Балкан със завладяваща, стойностна музика и вайб. Датите са 21, 22 и 23 юли, а билетите са вече в продажба и може да се сдобиеш с тях още сега. Цената им е повече от промо, а количествата – ограничени.

Красива природа, качествена музика, готина атмосфера и забавления за всички възрасти е в задължителната програма на фестивала. През годините Vola open air’23 заслужено печели все повече фенове, представяйки на сцените си артисти като ICICLE, Lenzman, Illa J, Abnormal Sleepz, Swindle, SpectraSoul и много други. Фестивалът има запазено място и за български артисти, като стремежът на организаторите е да подкрепят нови и некомерсиални творци, като едновременно с това развиват публика с вкус към качествената музика и автентично присъствие. По всичко личи, че проектът успява и продължава да се случва все по-вдъхновяващо.

Величественият Врачански Балкан и неповторимата гледка към долината, споделените моменти, любовта към стойностната музика и прекрасното съчетание между време сред природата и впечатляващо музикално събитие заслужено нареждат Vola open air’23 сред събитията на годината!

Повече за фестивала и актуална информация за всичко свързано с него може да следиш на страницата му или на сайта https://volaopenair.com/ .

Сподели в: