Playback театър „Тук и сега“ представя спектакъла „Отвъд ограниченията“

Playback театър „Тук и сега“ отправя покана за новото си интерактивно представление „Отвъд ограниченията“. То ще може да се гледа едновременно на живо в Шизи Импро Клуб и чрез онлайн стрийминг в Zoom в реално време.

Темата на спектакъла е вдъхновена от доскоро критичната ситуация на световна пандемия, като изследва чисто човешките реакции в моменти на ограничение и фрустрация, но и новия поглед и способност те да се превърнат в градивна структура. Акцентът се поставя върху умението да преминеш „отвъд ограниченията“ и да изградиш основа за нови, успешни житейски практики, които да де движат напред.

Представянето на спектакъла комбинира изпълнение на живо и онлайн стрийминг, осъществен в реално време с хора от цял свят. По време на представлението екипът ще взаимодейства едновременно с двете аудитории. Визуалните материали и включванията на публика и актьори ще бъдат излъчвани на мултимедиен екран – част от сценографията на сценичното пространство. Комуникацията с различните аудитории ще бъде ръководена от Диригента на спектакъла. В допълнение към стандартните изразни средства на актьора – слово, танц, всеки от тях ще разполага с лична камера, чрез която да се включва директно в онлайн платформата, в която се излъчва представлението.

Освен това „Отвъд ограниченията“ ще свърже семейства, разделени поради местоживеенето си, които ще могат да присъстват в едно и също време и пространство и да споделят преживяването и историите си.

YouTube: трейлър за спектакъла: https://www.youtube.com/watch?v=GS5j_LiFBKE
Отзиви от публиката: https://www.youtube.com/watch?v=Mi5GtStIPgo&t=6s

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/440203777991554

Режисьор и диригент: Цвета Балийска
Музикант: Константин Кучев
Актьори: Цветина Матова, Пламен Петков, Звездомира Георгиева

Сподели в: