Pavell и Михаела Маринова в неочаквана комбинация

Ако има силен творчески тандем в новата българска поп музика, то това са Pavell от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc и Михаела Маринова.  От началото на кариерата на най-гласовитата ни млада певица, Pavell работи с Мишето в студиото като съавтор и музикален продуцент на повечето й песни. От „Стъпка напред“, през „Не ти ли стига“, „Листата падат“, „Един срещу друг“ и “Сериал“ до последния й хит „До безкрай“ двамата са постигнали впечатляващо творческо приятелство. Следващото му ниво е първият им дует, озаглавен „Да танцуваш с дявола“. Pavell пише песента вдъхновен от филма „Викингът“ и кани Михаела да напише и изпее с него мелодията върху енергичния бийт с народни мотиви.

Видеото към новия проект на двамата е заснето на красивото устие на река Камчия. Режисьор е Люси Иларионов, а идеята е на Pavell, който си представя красив черен кон когато слуша песента.

Премиерата на „Да танцуваш с дявола“ е днес, 9 септември, в 10:00 ч. във всички радио станции, музикални телевизии, както и в аудио стрийминг платформите и YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“.

Сподели в: