NICKA представи новата си песен „Lolita”

Певицата Надежда Александрова – NICKA представи новата си песен „Lolita”. Автори на музиката и текста са Денис Попстоев и NICKA, а за режисурата и хореографията на видеото отговаря една от най-успешните български танцови групи – Skywalkers.

Официалното музикално видео на песента „Lolita“ в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=32CtFU2XsM0

NICKA споделя за “Lolita”: „Песента не е вдъхновена от моя лична история, а от романа „Лолита“ на Владимир Набоков. Още преди месеци, подреждайки библиотеката вкъщи, попаднах на книгата, която бях чела доста отдавна. По това време не мисля, че бях готова да възприема историята напълно. Реших, че е редно да го прочета отново, оттам дойде и първоначалната идея за песента.“

Надежда Александрова доби популярност след участието си в „Гласът на България“. Кавърът ѝ на песента „Wicked Gamesима близо 8 милиона гледания. От октомври 2021 година Надежда е част от музикалния лейбъл Yan Brothers Studio, а неин продуцент е популярният артист и музикант Рафи Бохосян. Първият сингъл, който певицата представя с новия си псевдоним NICKA, е хитът „Upset”, а след него следват песните „Ако не си за мен“ и „Едно птиче ми каза“.

Сподели в: