Intelligent Music Project с лятно турне и нов албум

Българската рок група Intelligent Music Project, заедно със своя основен вокалист Рони Ромеро (Rainbow) ще се завърнат на живо на българската сцена през август и септември като част от турнето си „The Unconditioned Tour“. Концертите ще бъдат в подкрепа на седмия пореден албум на Intelligent Music Project „Unconditioned“.

„И тази година няма да пропуснем да се срещнем с нашите фенове в по-големите български градове. Освен нови песни, екипът ни е подготвил още по-атрактивно шоу – сценични ефекти, екрани и мултимедия. Погрижили сме се за всичко, хората единствено трябва да дойдат и да се забавляват!“, споделят от екипа на Intelligent Music Project.

 Градовете и датите, на които може да гледате шоуто на Intelligent Music Project са:

 17.08 – Пловдив, Античен театър

31.08 – Стара Загора, Културен център

03.09 – Варна, Летен театър

04.09 – Бургас, Летен театър

09.09 – София, Sofia Summer Fest

20.09 – Русе, Канев център

24.09 – Букурещ, Аренеле Романе (съвместен концерт с румънската група The Trooper)

Седмият албум на Intelligent Music Project „Unconditioned“ ще излезе на 27 юли – в деня на сватбата на основният вокалист на групата Рони Ромеро с неговата годеница Корина, където кумове ще бъдат сем. Врабевски.

Unconditioned“ (бълг. Безусловен) е албум, посветен на безусловната обич като решаващ фактор за нормализацията на съвремието ни. Тази обич трябва да е насочена най-вече към нашите деца, защото именно те са бъдещето, а ние сме тези, които трябва да ги напътстваме и възпитаваме да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Само с повече такива хора светът ще стане по-добър“, споделя за албума създателят и продуцент на Intelligent Music Project д-р Врабевски.

Част от „Unconditioned ще бъде и „Intention„, с която групата представи България на Евровизия 2022 в Торино. Освен конкурсната версия обаче в албума ще бъде включен и оригиналният, по-дълъг вариант на песента, който следва характерния мелодичен прогресив стил на Intelligent Music Project, както и караоке версия.

Голямата новина за седмия албум е, че в него като барабанист и музикален копродуцент се завръща легендарният Саймън Филипс (ТОТО).

Сподели в: