Exit Festival 2020 се отменя

Едно от водещите музикални събития в Европа, многократно награждаваният EXIT фестивал в Сърбия, няма да се проведе тази година. Това съобщиха организаторите като подчертаха, че здравната ситуация в страната не се е подобрила и отмяната на събитието се налага с цел запазване на безопастността и здравето на всички гости и участници.

„Празнуването на 20 години EXIT Festival няма да се проведе от 13 до 16 август тази година на крепостта Петроварадин. Ще обявим датите на EXIT 2021 до края на месеца, но тъй като разсрочването на фестивалните дати е трудоемък и всеобхватен процес, който отнема време, затова Ви молим за малко повече търпение“ – посочват още от екипа на фестивала.

Информация относно възстановяването на суми за всички, които не желаят да запазят билета си за следващото издание на фестивала, ще бъде публикувана скоро, както и всяка друга важна информация за фестивала.

Припомняме, че в музикалното събитие щяха да участват близо 30 артисти, сред които френският хитмейкър DJ Snake, американският изгряващ рапър Sheck Wes, сензационните инди рокери Metronomy, пънк икона Marky Ramone, хардкор герои на NYC Agnostic Front и много други.

Сподели в: