Domved.bg – играчки за вашето дете и качествени стоки за дома

Domved.bg e онлайн магазин с голям избор в закупуването на стоки за бебето и детето. На началната страница на сайта ще видите категория „За бебето и детето„, където може да разгледате всички артикули за вашето дете. В онлайн магазина се предлагат Бутилки и чаши за деца и бебета. Ако вие искате да подмените бутилката за вода на детето, то тук имате голямо разнообразие от продукти, които са с много интересни картинки и ще са забавни за вашето дете.

За закупуването на Играчки за море и плаж не е нужно да обикаляте по магазините. Просто посетете сайта Domved.bg и цъкнете на тази подкатегория в секция ‘За бебето и детето’. Вие ще видите голямо разнообразие от играчки като се предлагат водни пистолети, плажни топки, фризбита, ракети за плажен тенис, играчки за игра с пясък и играчки за вода. Най-новите пясъчници с допълнителни аксесоари се предлагат в онлайн магазина. Ако вашето дете обича да си играе на плажа, то може да му закупите и Комплект за пясък с камионче, което се състои от седем части. Всички играчки са в разнообразни цветове като също така са съобразени и с пола на детето. Има и комплекти за пясък с камионче в розов цвят за момимченца, както и плажна лейка в формата на патенце и много други.

Сред играчките за деца в сайта Domved.bg има много ракети за плажен тенис. Те са за по-големите деца, които обичат да спортуват на плажа, а и родителите също обичат тази игра. Ракетите за плажен тенис са с различен дизайн и може да изберете по ваш вкус.

Онлайн магазинът предлага и много стоки за дома, сред които продукти за гладене и чистене, стоки и аксесоари за банята (душ слушалки, огледала, завеси за баня, хавлиени кърпи, постелки за баня и др.), малки мебели за интериора като нощно шкафче, етажерка, закачалка и др., инструменти и съдове за готвене и продукти за декорация за дома.

Сподели в: