4Мagic издадоха втория си сингъл – „Колко ми липсваш“

„Колко ми липсваш“ е заглавието на новия сингъл на талантливите победителки от последния сезон на X Factor – 4Мagic. Парчето е в денс стил с мелодична вокална линия и завладяващи пиано акценти.

След успеха на дебютното им парче, което се задържа 26 седмици на първо място в Oфициалната еърплей класация на България – Топ 100, момичетата вече са готови с втория си сингъл, отново колаборация с румънския топ продуцент Monoir. Зад музиката стои той, а текстът този път е изцяло на български език и е написан от самите 4Мagic.

Видеото представя една по-различна концепция в черно и бяло, измислена от режисьора Кирил Киров – Кико, който умело успява да извади на показ емоциите на Валентина, Елия, Елеонора и Никол.

„Все още не можем да повярваме какво се случва! Само преди година стояхме на сцената на Х Фактор, когато ни обявиха за победител. След това наблюдавахме колко много успех натрупа дебютната ни песен – „Тоgether (Вечерай, Радо)“. И сега настъпи най-правилният момент за второ парче. Вложихме много любов и чувства в него, и се надяваме, че и то ще бъде прието по същия начин от всички наши фенове“, споделят момичетата от 4Magic.

Сподели в: