Четири мебела, които трябва да има във всеки хол

Холът е място за релакс и комфорт, но също така е идеалното пространство за демонстриране на личния стил. Без значение дали човек прави ремонт на жилището или току-що се е преместил в нов дом, има няколко ключови мебели, които трябва да има предвид. И макар да има много мебелни магазини в София, си заслужава да се избере най-добрия. Що се отнася до избора на перфектните мебели за хола, добре е да се обърне внимание на дизайна и на стила им, за да отговаря на нуждите на обитателите.

Диван

Диванът е централният елемент на всеки хол, така че е важно да бъде едновременно удобен, но и по- различен. Тапицерията може да бъде от цветна кадифена тъкан до луксозна кожа, стига да отговаря на начина на живот и на индивидуалните нужди за пространството.

Чудесен начин да се персонализира всеки диван е да се добавят възглавници със забавен дизайн и контрастен цвят. Диван на секции осигурява много повече място за сядане, ако обичате да забавлявате и имате по-голяма всекидневна.

Фотьойл или лежанка

Това е мебел за по-голямо пространство, но си заслужава. Особено ако е в по – ярък или различен цвят, тази мебел може да се превърне в звездата в хола. Разположете я на централно място или оформете кът за четене.

Килим

Той създава неповторим уют в стаята, добавя свежест и цвят. Заложете на килим в забавен, съвременен геометричен дизайн, който допълва съществуващия декор. Освен това килимът може да служи и като разделител в стая с отворен план. А най- хубавото е, че защитава пода от драскотини.

Маса

Разбира се, масите са типична част от всяко подреждане на мебели за всекидневна.  Днес може да се намери огромно разнообразие от масички за кафе в асортимент от стилове, форми и материали. Колкото по- интересна и различна е една маса, толкова по – интересен ще бъде холът.

Сподели в: