„Фактор“ с бутиков концерт в Joy Station

Класиците на бг рока – група „Фактор“, ще изнесат сърцат концерт в Joy Station на 18 септември. Това е една от новите появи на музикантите на столична сцена след завръщането на фронтмена на групата Оги Цолов от САЩ. „В момента щипваме най-доброто от всичките ни периоди – вечните хитове, както и някои позабравени от широката публика. Репетициите текат с пълна пара и няма такъв кеф – да се събереш и да засвириш пак със стари приятели, братя по оръжие!“, споделя с въодушевление певецът.

След загубата на дългогодишният китарист на групата Тони Андонов от близо 3 години мястото му е заето от друга рок-легенда – Петър Георгиев-Пешето. С него групата участва в юбилейният концерт на Александър Петров „Рок Поезия“ през 2019 г.

В клубът в Студентски град темпото на шоуто ще диктува титулярния барабанист Йордан Стаменков, чиито постоянен адрес все още е отвъд Океана. Зад клавирите ще е както винаги Румен Лозанов, а поезията на Алексанрър Петров, Матей Стоянов и Веселин Тодоров ще пулсира в шлагери като „Приятели“, „До последен час“, „Главната улица“, „Високото Момиче“,“Съседката“, „Непредвидливост“ и др.

Освен добре познати и обичани от няколко поколения хитове на „Фактор“, в сетлиста ще влязат нови песни като „Не ме събуждай“ и „Срещу времето“, както и рок епоси от 60-те и 70-те години в нов аранжимент, които сега са повече от актуални.

Сподели в: