Трио „VIVA“ с нов сингъл

Факт е четвъртият сингъл „Supernova“ от предстоящия албум  на “VIVA“ . Режисьор на ефектното видео е Боян Карамфилов. Оригиналната режисьорска идея в клипа, са екстравагантни визии и динамичните танци под хореографията на Реми Тоин, в контраст с необичайните „промишлени“ локации. VIVA – Supernova [Official Video]

Автори на песента са: музика – Славчо Николов /Б.Т.Р., текст – Яна Николова, аранжимент Славчо Николов и Алекс Нушев.

Supernova е песен за силата на жената, която е уверена в себе си и знае коя е. Жената, която въпреки външното противопоставяне от другите хора, продължава избрания път. Тя е над дребните лъжи и интриги, които съпътстват успеха. Песен за жената, която не се страхува да се заяви такава каквато е, защото носи своята уникална енергия и именно затова е успешна. „, споделя автора на текста Яна Николова.

Месец Май, предстоят концерти на „VIVA“ :

На 13 май, в Sofia Live Club ще подгряват концерта на Б.Т.Р, следват самостоятелни концерти на – 15, гр. Плевен ,Площад “Възраждане” по повод празника на града, 21, гр. Елена, по повод празника на града и 28, София, клуб RockIT, клубен концерт. В разнообразния им репертоар са включени кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, авторските им песни „Птица в клетка“, „Тръгвам бавно“, „ Дива река“, „Неон“, „Supernova“, както и удивителни акапелни изпълнения.

 „VIVA“ е в състав- Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова. „VIVA“ се сформира през 2012 г. Занимават се с музика от 4-годишна възраст. Носители са на много национални и международни награди. Музикален продуцент и мениджър на момичетата е Славчо Николов/ Б.Т.Р. с когото записват и песните за дебютния си албум. От 2021 година, момичетата са студентки редовно обучение: Виктория Чешмеджиева – УНСС специалност “Медия икономика”, Йоана Великова – УНСС специалност “Журналистика“, Виктория Ехиянова – Национална музикална академия “Панчо Владигеров” специалност “Поп и джаз пеене”.

Сподели в: