Трио VIVA представя „Bird in a cage“

След категоричната заявка с дебютния си сингъл „Птица в клетка“ в ефира, трио VIVA представя и английска версия на песента „Bird in a cage“. Английският текст е на Яна Николова.

Мелодичната песен „Птица клетка“ по музика на Славчо Николов/ Б.Т.Р., аранжимент – Славчо Николов и Алекс Нушев се задържа над четири месеца в музикалните класации. Ефектното видео с тема за свободния дух и премахването на ограниченията получи възхищението в социалните мрежи.

Момичетата имат записани още две песни с изключителните музиканти и продължават записите за дебютния си албум, който ще е факт до края на 2021 година.

Паралелно със студийните записи, „VIVA“ обогатява разнообразния си репертоар за клубни и концертни участия. Освен кавъри на популярни световни и български песни в нов аранжимент, триото изненадва публиката и с блестящи акапелни изпълнения.

Трио VIVA е в състав- Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова, ученички в 12 –и клас в софийски гимназии. Трио VIVA се сформира през 2012 г. Имат спечелени 5 Grand Prix награди, над 20 първи места, десетки втори и трети отличия. Занимават се с музика от 4-годишна възраст в Център за изкуства „Зорница“, като са солистки в 2 музикални албума. Главни героини са в първата детска рок опера „Така ще бъде“ и в музикални спектакли. Участнички са във ТВ форматите – „Големите надежди“, националната селекция за Детска Евровизия, финалисти в БНТ Парк Live с авторска песен, сезон 6 и 7 в „Гласът на България“. Три поредни години са част от Успелите деца на България към фондация „Димитър Бербатов“. През 2019 г. са най-младите финалисти във фестивала за нова поп и рок песен „София пее“.

Трио VIVA
Bird in a cage
Музика – Славчо Николов
Текст – Яна Николова
Аранжимент – Славчо Николов, Алекс Нушев
Продуцент – Трио Вива ЕООД

Сподели в: