Телевизионна премиера на филма „Връзка“

В понеделник (2 май) от 13:25 ч. БНТ ще излъчи премиерният късометражен игрален филм „Връзка“. Лентата е режисьорски дебют на Александра Боишина, а в нея зрителите ще видят актьорите Мартина Троанска, Марин Рангелов, Велина Георгиева и други. Сценарият е дело на Пламен Николов и Александра Боишина, оператор е Захари Цонков, а музиката е на Пламен Петков.

„Връзка“ разказва историята на Виктория, нейната сестра София и Матей – съученик на Виктория, който без да осъзнава става повод за един много важен облог. Виктория е ученичка, която се занимава с рисуване, а не с гримове. Докато храни бездомно куче, за което често се грижи, група гангстери от училището ѝ я нападат. Защитава я Матей – стеснително момче от нейния клас.

Виктория се влюбва в него. Сестрата на Виктория – София, привлекателна и популярна, ежедневно предизвиква сестра си да обърне повече внимание на външния си вид. Когато разбира, че Виктория е влюбена в Матей, решава да й докаже, че визията отваря всички врати. Двете се хващат на бас дали Матей ще обърне внимание на София. Който спечели взима табелата. Коя сестра ще победи и кой какво ще спечели всъщност?

Сподели в: