Театрална лаборатория Алма Алтер представя „Маргарита и Майстора“

На 19 януари 2023, в 19.30ч. на живо в Театър – Лаборатория Алма Алтер и онлайн в реално време ще бъде представен първият епизод – любимият на всички спектакъл на Алма Алтер – “Маргарита и Майстора” по едноименния роман на Михаил Булгаков, с режисьор Николай Георгиев! Елате и се докоснете до магията на живия театър в салона или бъдете наши онлайн зрители във фейсбук страницата – Живият театър и новите медии, както и в ютуб канала:

След представлението прекрасните ни водещи актрисите Маглена Гуркова и Йоана Ламбрева ще проведат вълнуваща дискусия със зрителите на живо и онлайн, в която ще разпалим любопитството, ще провокираме с въпроси и дръзко ще изискаме вашите искрени отговори! Разбира се не бихме могли да пропуснем най-важният въпрос, който ни задава Булгаков – “Кой Ви каза, че не съществува истинска любов? Да се отреже гнусния език на лъжеца!”

Пандемията ни промени. Нас – хората и нас – артистите. Пандемията ни затвори в домовете ни, а след това започнахме да се затваряме и в самите себе си, не след дълго обаче почуствахме належащата нужда от другия, от другите. Започнахме да ги търсим. Познатите канали обаче вече не работеха и ние като артисти започнахме да се огъваме и да търсим възможната среща. Новото онлайн предаване “Живият театър” е точно такава среща!

Каним Ви да я изживеем и случим за първи път заедно през незабравимата история на Майстора и Маргарита, която вълнува сърцата на поколения наред!

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален Фонд Култура, програма Възстановяване и развитие на частни културни организации.

Сподели в: