„Сюрприз“ по текстове на Чудомир с премиера в Младежкия театър

С много вдъхновение, танцова стъпка, незабравими песни и обещание за много смях Младежки театър „Николай Бинев“ съобщава за бъдещата премиера на спектакъла „Сюрприз“ по текстове на изключителния български писател, хуморист, художник и краевед Чудомир.

Премиерата на спектакъла ще бъде на 10 и 20 февруари 2021 г., а следващите представления, които ви очакват в нашата програма ще се състоят на 25 февруари, 16 и 27 март.

Сценичният вариант и режисурата на спектакъла са дело на Емил Бонев.

Над сценографията на спектакъла „Сюрприз“ работи Елена Иванова, а за хореографията и актьорските умения в танците се е погрижила Анна Пампулова.

Актьорският състав на спектакъла „Сюрприз“ гарантира много забавление, добро настроение и сериозни количества искрен смях, тъй като „всеки ден без смях е изгубен ден“.
За Вашето приятно и весело прекарване в нашия уютен салон ще се погрижат Николай Урумов, Ярослава Павлова, Зорница Маринкова и акордеонистът Ивайло Флоров, който ще съпровожда актьорите през пиесата със своя акордеон в продължение на целия спектакъл, свирейки някои от най-красивите, известни и незабравими мелодии от първите десетилетия на миналия век.

„Сюрприз“ е спектакъл, който ще ни отведе в София през далечната 1934-а година, когато трудностите не са били по-малко, „всеки е имал грижи в живота – едни големи, друг пък малки, всеки е в беда“, но духът на хората им е позволявал да преминават през тях с повече усмивки, повече танци, повече смях, повече шеги и повече такт. Както пее великият български певец и изпълнител на шлагери от това Алберт Пинкас „…Я си гледай кефа, я си гледай кефа, и за нас ще дойдат други времена…“

Младежки театър „Николай Бинев“ подчертава, че гарантира, че всички спектакли в театъра се провеждат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет на салона /30%/, продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция и осигуряване на дезинфектант за всички зрители.

Сподели в: