Столичен куклен театър отваря врати с две премиери

В деня на шегата, но съвсем не на шега, Столичен куклен театър ще представи своята първа за тази година премиера на постановката за най-малките – Косе Босе, по пиесата на Рада Москова. Само ден след това, на 3 април, ще се състои премиерата на спектакъла Малката нула – авторски спектакъл на Мила Коларова и Румен Гаванозов, вдъхновен от Джани Родари.

Интересната и поучителна история за наивното Косе Босе и лукавия Лисан ще оживее на сцената благодарение на екипа:

Драматизация и режисура: Тодор Вълов
Сценография и кукли: Стефка Кювлиева
Музика: Елена Методиева
Участват актьорите: Ана-Мария Лалова, Ваня Камянска, Любомир Генчев, Мариан Рангелов

Премиерата на спектакъла ще се състои на 1 април 2021 г. /четвъртък/, от 19.00 ч. в салона на ул. „Гурко“14.

На 3 април /събота/, от 16.30 ч., в салона на бул. „Янко Сакъзов“ 19, ще бъде представено премиерното заглавие Малката нула – авторски спектакъл на актьорите Мила Коларова и Румен Гаванозов. Музиката е на Мартин Любенов. Представлението е подходящо за деца над 4 годишна възраст. Малката нула е съвместна продукция на Столичен куклен театър и фондация „Горе на дървото“.

Зрителите, които поради ограничения брой места, няма да могат да присъстват на премиерите, ще имат възможност да видят представленията съответно на: 3,4,10, 18 и 24 април – Косе Босе на: 3, 4 и 18 април – Малката нула. Цялата програма на театъра за м. април може да бъде видяна на www.sofiapuppet.com

Представленията в Столичен куклен театър ще се играят при спазване на всички противоепидемични мерки за безопасност и до 30% заетост на местата, съобразно разпоредбите на МЗ и СО.

Сподели в: