Стартира турнето на Хилда Казасян „Да послушаме кино“

Отложеното заради COVID-19 турне на Хилда Казасян „Да послушаме кино“ стартира на 1 юли в Габрово.

„Стартираме отложеното ни турне с програмата „Да послушаме кино“ в Габрово на 1 юли в зала Орловец, като този път към нас се присъединява и Плевенска филхармония с едни фантастични нови аранжименти направени от Христо Йоцов и Живко Петров, специално по този повод. Наши специални гости отново ще бъдат Теодосий Спасов и Васил Петров“ – информира певицата.

Следващите концерти, част от турнето, ще се проведат на:

1 юли – Габрово
24 юли – София
26 август – Бургас
27 август – Пловдив
14 септември – Казанлък
18 септември – Плевен
5 октомври – Хасково
19 октомври – Видин
21 октомври – Смолян
9 ноември – Враца
11 ноември – Велико Търново

Програмата на мултимедийния концерт-спектакъл включва най-популярната българска филмова музика. Ще бъдат изпълнени любими песни от любими български филми. В концерта участват невероятните музиканти от Плевенска филхармония, както и фантастичните: Христо Йоцов – барабани, Живко Петров – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас и Михаил Йосифов – тромпет. Специални гости на сцената ще бъдат Теодосий Спасов и Васил Петров.

Съдържанието на концерта е докосващо душите не само на меломаните, а и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза, тъй като в програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена, аранжирани по нов, модерен и красив начин от невероятните Христо Йоцов и Живко Петров.

Сподели в: