Стартират официалните продажби на iPhone 12 и 12 Pro във VIVACOM

Днес в магазините на VIVACOM в цялата страна и онлайн на сайта на компанията стартират официалните продажби на смартфоните iPhone 12 и iPhone 12 Pro.  

Моделите се отличават със Super Retina XDR дисплей от край до край, за още по-завладяващо изживяване на картината и несравнима нова системи от камери. іРhоnе 12 има двойна основна камера с 12МР глaвeн ceнзop, а iPhone 12 Рrо използва тpoйна ĸaмepа  с 12 МР основен сензор. 

Смартфоните имат изцяло нов красив дизайн, а предпазното стъкло Ceramic Shield е новия голям скок в издръжливостта им. Те използват специален проектиран от Apple A14 Bionic чип, който е най-бързият чип в смартфон. 

 

iPhone 12 и iPhone 12 Pro работят с Nano SIM карти и поддържат eSIM. Което означава, че клиентите на VIVACOM, които притежават някой от моделите, могат да използват два номера в едно устройство и по този начин да направят достъпът си до мобилните услуги още по-лесен и приятен. 

iPhone 12 се предлага в пет зашеметяващи цветовете – бял, черен, червен, син и зелен, а iPhone 12 Pro в четири – златен, сребърен, графитен и тъмно син. 

 

От следващия петък – 6 ноември започват предварителните поръчки на другите два модела от серия 12 – iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 mini. 

 

Повече информация за моделите от серия iPhone 12 можете да откриете на сайта на VIVACOM www.vivacom.bg/online/bg/apple и в магазините на оператора.

Сподели в: