Смразяващият „Писък“ оглася кината на 14 януари

Искате ли да поиграем? На 14 януари хорър иконата Гоустфейс се завръща на голям екран с Писък – дългоочакваната нова част от едноименната, емблематична поредица, която пренаписа правилата на слашър жанра и завинаги промени облика на съвременния хорър. Филмът продължава историята на Сидни Прескот, но същевременно отваря поредицата и за новото поколение, което за първи път ще попадне в под ножа на иконичния Гоустфейс.

В специално видео зад кулисите изпълнителният продуцент Кевин Уилямсън, който наравно с легендарния жанров режисьор Уес Крейвън, е един от създателите на франчайза, споделя защо сега е най-точният момент за възраждането на Писък. Сценарият на филма е „наистина специален“ и по изключително оригинален и страховит начин свързва историята и добре познатите иконични образи с новите герои в Уудсбъро.

Във видеото към Уилямсън се присъединяват и звездите на поредицата Нев Кембъл, Кортни Кокс и Дейвид Аркет, които заедно с част от новите актьорски попълнения разкриват допълнителни подробности за завръщането на Гоустфейс. Всички са единодушни, Писък предлага много нови и свежи елементи в перфектна комбинация с всичко, което направи първия филм толкова специален и обичан – вълнуваща история, мистерия, ужаси, сатира, мета коментар на жанра и редица попкултури препратки. Писък със сигурност ще шокира зрителите и ще ги държи в напрежение до последния момент, защото крие множество изненади, които хората не очакват.

Видео зад кадър „Завръщането на Гоустфейс“: https://www.youtube.com/watch?v=_Z0x-X0pvJA

Сподели в: