След 19 г. в ефир, „Шоуто на Слави“ ще спре да се излъчва

След 19 години в ефира на bTV „Шоуто на Слави“ ще спре да се излъчва, обяви водещият Слави Трифонов. Предаването на 6 май вечерта започна без музикален увод с танц, а с директно обръщение към зрителите, в което шоуменът съобщи, че договорът му с телевизията изтича и няма да бъде подновяван, тъй като той и екипът му не се чувстват част от медийната среда у нас. 

В същото време Трифонов подчерта, че няма проблеми с bTV, като изрази благодарност преди всичко на зрителите, но и поименно на ръководителите, с които е работил през годините.

„Шоуто на Слави“, което стартира на 27 ноември 2000 г., ще бъде излъчено за последен път на 31 юли. През годините в него са гостували известни български и световни политици, музиканти и артисти. През 2004 г. предаването започва да осъществява различни реалити формати в рамките на шоуто. Едни от най-известните от тях са „Музикална академия Ку-ку бенд“, „Танцувай с мен“ и „Бягство към победата“ и др.

Все още не е ясно дали водещият ще отиде в друга телевизия или ще спре да се занимава с медии. От известно време Трифонов дава заявки за включване в политиката, но до момента въпросът ще прави ли партия или някакъв политически проект няма финален отговор.

Сподели в: