Селин Дион тръгва на световно турне

Канадската поп звезда Ceлин Дион анонсира днес предстоящото си световно турне, озаглавено “
COURAGE WORLD TOUR „, което ще стартира през есента на 2019-та година. Поп иконата направи съобщението по време на специално събитие, състояло се в Лос Анжелис, на което беше прожектиран кратък видеоклип, проследяващ забележителното й шоу в Лас Вагас.

След края на видеото, певицата изненада публиката с новината за „COURAGE WORLD TOUR“, което е първото й турне в САЩ от 10 години насам. На сцената звездата представи селекция от най-големите си хитове, а събитието завърши с неочаквана фен среща, на която Селин Дион отговаряше на въпроси от публиката и медиите в залата.

„Изключително съм благодарна на всички фенове, които посетиха шоуто ми в Лас Вегас през последните 16 години. Много съм развълнувана от възможността да създам изцяло нов спектакъл, който да представя на почитателите си не само в Северна Америка, но и по целия свят, както и от работата по предстоящия си албум, който ще излезе по-късно тази година“ – сподели на срещата Селин Дион.

„COURAGE WORLD TOUR“ ще стартира на 18.09 в Квебек и към момента включва 50 града в САЩ и Канада, сред които Монреал, Чикаго, Торонто, Бостън, Маями, Далас, Филаделфия, Сан Франциско, Ванкувър и други.

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Сподели в: