Световната шампионка Станимира Петрова се включва в снимките на филма „#Агресия“

И световната шампионка по бокс Станимира Петрова се включи в снимките на филма “#Агресия”, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и БНТ в рамките на проекта “Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията”. Както вече стана известно, част от документалната лента, представяща различните форми на агресия, е и друг боксов национал – Даниел Асенов.

„Аз съм Станимира Петрова и казвам „Не!“ на агресията. Очаквайте премиерата на филма ни “#Агресия”. Бъди един от нас, нека заедно нокаутираме агресията!“, казва Станимира Петрова в специално видео послание, с което подкрепя информационната кампания, поставила си за цел да покаже на обществото и отговорните институции рисковете, които дебнат от ниската информираност и непознаване на основни начини за справяне в конфликтни ситуации и при зависимости.

Филмът е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и е финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 г. на Министерството на младежта и спорта.

Сподели в: