Рут Колева с акустична версия на Moving On

Moving On, актуалният хит на Рут Колева излиза в акустичен вариант. Проектът на „интимната“ версия изненада меломаните веднага след зашеметяващото участие на Рут по време на A to Jazz Festival.

Последната спирка на международния музикален форум бе в България, а концертът на Рут Колева бе аплодиран от над 15 000 души в публиката. Българката събра овациите и на носителите на Грами – Snarky Puppy, които определиха стейджа й като „блестящ“.

Сега на ход е акустичната версия на Moving On и алюзията за интимна лятна романтика, която създава.

Видеото е заснето в Националната галерия в София-привилегия, дадена на много малко артисти. Уникалната атмосфера на мястото, музикалната тема на песента и хипнотизиращия глас на Рут впечатлиха и чуждестранните медии, които излязоха с изцяло положителни ревюта и за двата варианта на Moving On.

MOVING ON / acoustic version

Ruth Koleva – Moving On (Live from the National Gallery) – YouTube

Оригиналната версия на Moving On излезе на музикалния пазар преди месец, разпространявана от „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на WARNER MUSIC INTERNATIONAL.

Текстът е на Рейчъл Роу, която пише и музиката, в тандем с Георги Линев- Kan Wakan. В акустичния вариант, към артистичния екип се присъединява и Филип Александров – Fingertone и неговото уникално пиано, а уникалния костюм на Рут във видеото е дело на Василен Милков.

Сподели в: