Рачков и Радков превземат зала 1 на НДК на 18 май

Краси Радков ще бъде специален гост на театралната версия на „Забраненото ШОУ на Рачков“ на 18 май в зала 1 на НДК. Събитието е първото от лятното турне на спектакъла, който тази година ще бъде още в Лондон и Пловдив.

Новината съобщи самият Димитър Рачков с кратко видео в социалните мрежи, в което двамата с Краси Радков пътуват към зала 1. Рачков кани зрителите и обещава да заведе и министъра на културата, който през последните дни е изключително популярен в интернет, за да му покаже НДК на живо.

Присъствието на двама от любимите актьори на публиката на една сцена гарантира, че в зала 1 на НДК ще има истинско шоу на 18 май.

Театралната версия на едно от най-гледаните предавания в българския ефир, разкрива с много смях подробности от кухнята на телевизията. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали… Всичко това е съчетано с неповторимото присъствие на Димитър Рачков.

Това е и първото телевизионно шоу, извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, водещи вечна борба за рейтинг.

Сподели в: