Продължението на бестселъра „Кафене на края на света“ вече е в книжарниците

На 8 юни излезе продължението на бестселъра „Кафене на края на света“ от Джон П. Стрелеки. Заедно с имена като Опра Уинфри, Тони Робинс и Дийпак Чопра, Стрелеки е смятан за един от стоте най-влиятелни хора в областта на лидерството и личностното развитие. Кратката вдъхновяваща история от „Кафене на края на света“ е преведена на повече от 35 езика и е заемала първо място в класациите на три континента над 156 седмици.

В „Завръщане в Кафенето на края на света“ Стрелеки продължава да задава провокиращи въпроси, за да ни помогне да постигнем хармония със себе си и да възприемем нов подход към живота.

За книгата

Животът и мирогледът на Джон се променят кардинално, когато една вечер се изгубва и случайно попада в крайпътно кафене със странното име Защо си тук. Вълнуващите разговори и достигнатите прозрения му вдъхват смелост да загърби потискащата рутина на ежедневието и да възприеме нов подход към живота.

Десетина години по-късно Джон кара колело по живописен маршрут на Хавайските острови, когато за негово огромно изумление вижда край пустия път кафене Защо си тук. Там са и старите му познати – сервитьорката Кейси и собственикът Майк. Към тях обаче ще се присъедини нов посетител – работохоличката Джесика, която е изгубила пътя и обхвата на телефона си. Тя неохотно се съгласява да остане за малко в кафенето, където получава традиционното меню с три въпроса на гърба.

Вече преживял духовна трансформация, Джон на свой ред ще се постарае да помогне на Джесика да постигне хармония със себе си. Той обаче не подозира, че самия него го очакват вълнуващи предизвикателства, които ще го насочат по нов път.

За автора

Джон П. Стрелеки определя себе си като експерт в това да помага на хората да живеят пълноценно. След като изоставя уреденото си, но монотонно ежедневие и за една година обикаля света с раница на гърба, той написва Кафене на края на света. Кратката вдъхновяваща история е преведена на повече от 35 езика и е заемала първо място в класациите на три континента над 156 седмици. Джон П. Стрелеки е автор на още няколко заглавия, като общият тираж на книгите му надхвърля 3 милиона екземпляра.

Чрез своите книги и чрез изявите си в телевизията и радиото Джон Стрелеки успява да предаде посланията си на милиони хора, като ги вдъхновява сами да вземат решения за своя живот. Заедно с имена като Опра Уинфри, Тони Робинс и Дийпак Чопра, той е смятан за един от стоте най-влиятелни хора в областта на лидерството и личностното развитие.

Сподели в: