При връщане на стар уред, получавате ваучер за пазаруване от eMAG

Изключително интересна оферта за своите потребители предлага водещият уебсайт за пазаруване у нас – eMAG. Оттам обявиха, че при връщане на стар уред, клиентите на магазина могат да получат ваучер за пазаруване на стойност 50 лева.

Кампанията, наречена „Освободи място за новото с eMAG“, ще бъде в сила до края на септември месец. Желаещите да се включат в нея могат да върнат старите си уреди в шоурума на eMAG. Той се намира в столичния търговски център „Сердика”, ниво 0. Така те могат да получат ваучери за купуване на нови на стойност до 50 лв.

Кампанията не е никак случайна и е поредната крачка от усилията на онлайн ритейлъра за подпомагане опазването на околната среда. От екипа ѝ уточняват още, че събраните стари електрически уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване. Така се намаляват отпадъците в околната среда и се дава шанс за повторно използване на частите от различни машини.

Подобна инициатива се провежда за първи път в България. По този начин екипът на магазина помага на потребителите да рециклират правилно старите си уреди и ги насърчава да мислят по-често за човешкия отпечатък върху природата.

Важен в този случай е и финансовият стимул, който привлича вниманието на клиентите още повече. С ваучерите от eMAG те могат както да си купят нов електроуред, така и да намалят сумата за избран от тях по-скъп продукт.

Няма изискване старите апарати, които се връщат, да са били закупени от електронния магазин, което доста помага за разширяването на кампанията и постигането на още по-голям успех. Ваучерите обаче може да се използват само за покупка на продукти, предлагани от eMAG.

От магазина посочват също така, че могат да се връщат стари продукти от повече от една категории. Това включва телевизори (срещу ваучер на стойност 50 лв.), лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 15 лв.) или електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 10 лв.).

След като върнат старите си уреди в шоурума на eMAG, участниците ще могат да използват своите ваучери веднага или да ги получат на имейл адреса си. Те ще имат период на валидност 15 календарни дни, считано от деня на получаването им.

В уебсайта на компанията може да се види списъка на продуктите, включени в кампанията. А с пълните правила на „Освободи място за новото с eMAG” може да се запознаете ТУК!

Сподели в: