Премиера на комедията „Извънредно неудобно“ в Пловдив

Премиерата на комедията „Извънредно неудобно“ в Пловдив беше посрещната с много смях и дълги аплодисменти от публиката в пълния Летен театър „Бунарджика“ в петък вечерта. Това беше и първата среща със зрителите на новата постановка от поредицата, включваща още „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“, със Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова.

„Извънредно неудобно“ представя истински истории, събирани от живота. Този път те са обединени от неудобството, срама, конфузните ситуации, които всички преживяваме. Зрителите се забавляваха с разкази за домашни любимци, хипохондрици, гръцки остров, японско турне, деца, свекърви, една варицела, три раждания… Всичко това беше в компанията на музика, танци и неповторимото чувство за хумор на трите актриси.

Именно истинността на историите ги доближава до публиката, която със сигурност вижда и себе си в някоя от тях. Тези истории, разбира се, преминават през вдъхновението и погледа на Здрава Каменова и Светльо Томов, които стоят зад идеята, в съавторство с Богдана Трифонова. Стефания Колева пък има специално участие във визията на постановката, като художник по костюмите. Композитор на музиката е Добромир Кисьов.

Премиерите на „Извънредно неудобно“ продължават в София, Варна и Бургас. Предстоят още дати в страната и чужбина.

Комедийната театрална поредица „Извънредно…“ е изключително успешна, като само за последната година „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“ са гледани от близо 35 000 души публика в над 20 града.

Сподели в: