Популярни филми с Джулия Робъртс ще забавляват зрителите в навечерието на празниците

FilmBox представя два емблематични филма с Джулия Робъртс в празничната седмица – „Яж, моли се и обичай“ (Eat Pray Love) и „Усмивката на Мона Лиза“ (Mona Lisa Smile). Филмите могат да бъдат гледани по FilmBox Extra и FilmBox Plus, като първият ще бъде излъчен от 22:00 ч. на Бъдни вечер (вторник), а вторият – в деня след Коледа (четвъртък) от 22:00 ч.

„Яж, моли се и обичай“ е филм, разказващ за това колко е важно да вземеш живота в свои ръце. Лиз Гилбърт (Джулия Робъртс) има всичко, за което всяка жена мечтае, но един ден осъзнава, че е нещастна, изгубена и в търсене на истинския си житейски път. Така тя решава да излезе от зоната си на комфорт, като рискува всичко, за да промени живота си коренно. Лиз предприема пътуване, чрез което да опознае себе си отново, като посещава едни от най-красивите, свещени и духовни места. „Яж, моли се и обичай“ разказва история, свързвана със смелостта, вярата и удовлетвореността от живота. Публиката може да проследи красивото пътешествие на Лиз на 24 декември (вторник) от 22:00 ч. по FilmBox Extra.

„Усмивката на Мона Лиза“ проследява живота на Катрин Ан Уотсън (Джулия Робъртс), която приема мечтаната позиция – да бъде учител по История на изкуствата в престижния колеж Уелсли. Тя е жена с модерно мислене, което руши стереотипите, особено тези за 50-те години. Уотсън има страст не само към изкуството, но и към това да покаже на ученичките си как да достигнат пълния си потенциал. Макар отношенията им да започват с проблеми, с времето те я приемат и между тях се формира изключително силна връзка. Зрителите могат да се насладят на невероятния филм на 26 декември (четвъртък) от 22:00 ч. по FilmBox Plus.

Сподели в: