Поли Генова представи новия си коледен албум

Една от най-обичаните български поп изпълнителки – Поли Генова, ще изненада публиката с грандиозен празничен спектакъл. От днес в продажба влизат билетите за ексклузивното коледно шоу „По-добрата Коледа“ на чаровната звезда.

Неповторимият формат на концерта ще потопи зрителите в магичната коледна Лапландия, където за първи път ще могат да се насладят на коледните песни от новия албум на звездата. Събитието ще се състои на 20 ноември 2022 г. в Киноцентър Бояна, където зрителите ще се насладят на приказна коледна обстановка и музикални вълшебства. Концертът ще се проведе под патронажа на Посолството на Финландия в България, а негови специални гости ще бъдат Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов, Прея и актьорът Любо Нейков.

Коледа е време за сбъдване на мечти и именно заради това 100% от средствата събрани от продажбата на билетите ще бъдат дарени на „Операция: Плюшено мече“, сдружение което подкрепя развитието на младежи в неравностойно положение. В продажба са билети от различни ценови категории, както и ограничен брой VIP билети, към които зрителите ще присъстват на изискан коктейл по време на концерта, ще получат покана за Коледен базар и разходка из декорите на киноцентъра и възможността лично да се срещнат с Поли Генова.

„По-добрата Коледа“ е проектът, който с години се мечтае, осмисля и оформя в главите на мен и на екипа ми. Отне ни време, за да успеем да подготвим и поднесем на всички вас този специален и много емоционален музикален букет от прекрасни композиции и текстове. Броя дните до 20-и ноември, когато ще можем на живо, заедно с моето музикално семейство, да представим именно албума „По-добрата Коледа“, сподели Поли Генова.

Сподели в: