Поли Генова и Любо Киров представят първия си дует на сцената на Античния театър

Поли Генова и Любо Киров, едни от най-успешните и обичани български изпълнители, ще представят дуетната си песен на 30 юли в Античния театър в Пловдив по време на първия самостоятелен концерт на изпълнителката „#1″. Песента е красива и нежна балада, а автори на музиката и текста са изключителните Косьо Цеков от ФСБ и Живка Шопова.

С дебютния си самостоятелен концерт Поли Генова ще представи уникален шоу спектакъл, в който специално участие като гост-изпълнители ще вземат нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум „Твоя“, както и Любо Киров. Почитателите на хубавата музика ще имат възможността да чуят хитовите „LAST NIGHT“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, „If Love Was a Crime“, която донесе впечатляващото четвърто място на България на конкурса Евровизия 2016, любимата на мнозина песен „На инат“ и много други, както и да станат част от официалната премиера на дуетното парче на Поли Генова и Любо Киров.

„Песента с Любо Киров е прекрасен резултат от една дългоочаквана колаборация, за която съм мечтала с години! Безкрайно много уважавам и ценя Любо като колега, музикант и приятел и се радвам, че най-накрая ще успеем да създадем нещо заедно“ заяви Поли Генова.

През юни изпълнителката разказа собствената си любовна история с видеоклипа към песента си „No more“, в който главен участник е приятелят ѝ Джоузеф. Малко след това двойката обяви със специален видео пост в Instagram, че предстои да станат родители за втори път, след което Поли Генова сподели прекрасната новина със своя музикален екип по време на репетиция.

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния театър в Пловдив на 30 юли с участието на специални гост-изпълнители са в продажба в мрежата на EVENTIM онлайн и в обекти в цялата страна – бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други. Събитието ще се проведе с ограничен брой зрители съобразно всички изисквания на здравните институции и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Сподели в: