Песента на Поли Генова “Last Night” пет седмици на върха

Вече пета поредна седмица на върха на официалната класация за българска музика е новият сингъл на Поли Генова “Last Night”. Освен най-излъчваното българско парче в момента, хитовата песен е и пета поредна седмица в Топ 5 на общата официална еърплей класация, включваща местен и международен репертоар, изготвяна от BMAT и PROPHON.

Съвсем наскоро приключи кампанията с официалното предизвикателство на Поли Генова в най-популярната дигитална социална мрежа TikTok, която се проведе в 5 страни от района и до момента #ShineLike80s е събрал над 3 милиона гледания! Предизвикателството все още продължава, така че всеки, който е пропуснал досега, може да се включи като направи видео върху песента “Last Night”, напомнят от Орфей Мюзик, които организираха кампанията.

Сингълът “Last Night” на Поли Генова е в стила синтуейв, в крак с актуалните световни тенденции в музиката и още с излизането си на 27 ноември 2020 г. спечели вниманието на музикалните медии в България, които публикуваха възторжени ревюта за сингъла.

Екипът, който създава парчето “Last Night”, е същият, който стои и зад предишния и супер хит “How We End Up” – гласуващият член на наградите Грами, световноизвестният naBBoo, и Romy Dia, известна с колаборациите си с David Guetta и Martin Garix.

Сподели в: