Певицата Елена Сиракова с нов сингъл и концерт на 14 февруари

Създаден с много обич, новият сингъл на Елена Сиракова “Дърветата” ще бъде представен на 14 февруари. И да, това е песен за любов, но за една по специална, всеобхватна,  непреходна любов към себе си и света около нас. Защото независимо дали се намираме в Blue Note в Ню Йорк или в хижа на Витоша, дали сме срещнали любовта или все още я очакваме, дали се чувстваме на мястото си или сме пришълеца в стаята, дали ни аплодират или игнорират, трябва да бъдем верни на сърцето си, да правим всичко с любов и с усмивка, да живеем своя филм на 100% и да не губим апетита към живота. Колкото и неблагоприятни да ни се струват обстоятелствата понякога, винаги можем да намерим приказката, да бъдем част от нея и да я разкажем и на някой друг.

Текстът и музиката са дело на саматаЕлена Сиракова.

Аранжиментът е направен съвместнос Юлиан Янев (пиано), Момчил Косев (китара и тромбон) и Виктор Викторов (барабани). Концепцията звидеото Елена разработва заедно с Бианка Хинова, която е режисьор на всичките й видеоклипове до момента, оператор е Георги Гвоздев, монтажът е дело на Десислава Петрова.

Новата песен предстои да бъде представена за първи път пред публика на 14-ти февруари в София, в клуб Carrousel, където Елена и нейната банда ще имат концерт.

Сподели в: