Орлин Павлов с необикновен плаващ концерт

Забележителен плаващ концерт на Орлин Павлов ще се проведе на 28-ми август на Гребната база в Пловдив. Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони. Хората, на които е поверено създаването й, бяха в основата на построяването на инсталациите за проекта на Кристо Явашев „Плаващите кейове”.

На сцената заедно с Орлин Павлов ще се качат любимите български изпълнители Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов – Графа и Бобо.

Концертът е част от програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019” и ще бъде напълно безплатен за всички зрители. Нещо повече – публиката на плаващия концерт ще стане пряк участник и във филма „Завръщане”, който също е част от програмата за 2019-та.

Докато тече концертът, в реално време ще се заснеме финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си град Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел.

„Този концерт ще е празник на музиката и киното. Ще чуете най- популярните ми песни през годините, песни от албума “Още малко”, както и специално записано парче за лентата, което се надявам да се превърне в хит, а защо не и в новия химн на Пловдив“, споделя Орлин Павлов.

Сподели в: