Онлайн премиера на българския филм „Живи легенди“

Филмът на Ники Илиев „Живи легенди“ ще бъде излъчен през онлайн платформата Fanstream на 11 април от 20.30 часа. Всеки, който желае да го гледа, може да закупи билет на символичната цена от 2.97 лв., което ще му даде достъп за гледане в продължение на 72 часа от датата на премиерата.

“Живи легенди” е комедийна драма с приключенски елементи. Всичко започва (или по-точно всичко се обърква) с един инцидент. Един млад банкер, домогнал се до всички блага, за които може да се мечтае, претърпява катастрофа и изпада в безсъзнание, за да се събуди със съзнанието на своето 18-годишно аз. Без да помни нищо от случилото се след завършването му, той пристига в родния си град, за да си види с хората, които сега смята за най-близки, а именно бившите му съученици. Изпълнен с ентусиазъм и несвойствена за възрастта му приповдигнатост, нашият герой с изумление се сблъсква с навъсените и недоволни хора, в които са се превърнали приятелите му днес. Подтикнат от преоткрития си приключенски дух, той решава да сбъдне юношеските мечти на всеки един от тях, а и да намери себе си някъде по пътя.

За филма:

Режисьор – Ники Илиев

Сценарий – Ники Илиев, Николай Василевски, Саня Борисова – Илиева

Оператор – Григор Кумитски

Музика – Борислав Бояджиев – Борче, Румен Бояджиев – син

В ролите – Орлин Павлов, Ники Илиев, Саня Борисова-Илиева, Димо Алексиев, Любомир Ковачев, Георги Кадурин, Яна Маринова, Анна Мария Гюзелева, Стефан Щерев, Юлиян Ковалевски и Микеле Плачидо

Продуценти – Ники Илиев, Бойко Илиев, Ян Янев

Продукция – Евро Диалог, бТВ Студиос
Production – Euro Dialog, bTV Studios

Разпространител за българия – бТВ Студиос
Bulgarian distribution – bTV Studios

Повече информация има тук

Сподели в: