Ново заглавие от Издателство „Ера“

На 02 август излиза ново заглавие от Издателство „Ера“ – „Италия отвъд клишетата“. Книгата представя страната през погледа на автора Хенинг Клювер, който разкрива много любопитни факти, за които навярно никога не сме чували.

Ароматно еспресо, топящи се в устата спагети и божествено джелато, истинска наслада от живота… Ето това е рай! Но Италия не се изчерпва с добре познатите ни клишета.

Хенинг Клювер ви кани на пътешествие до Италия, където можете да опитате едни от най-пивките вина, да усетите уханието на лимони и да се изумите от многобройните и внушителни културни монументи. А също и да откриете:

Защо слънцето блести по-ярко в Италия?
Какво ядат италианците освен паста и пица?
В какви суеверия вярват?
Какво означава семейството за тях?
Клювер майсторски ни потапя в страната, в която е избрал да живее. Засяга теми като кухнята, модата, мафията, политиката, обществото, природата, традициите и стила на живот в Италия. Разкрива ни тайната на очарованието и неповторимостта ѝ, както и много любопитни факти, за които навярно никога не сте чували.

Разберете защо толкова много хора са се привързали толкова силно към тази изключителна страна, въпреки някои нейни недостатъци. Италия определено може да ви изненада и да заеме своето почетно място и във вашите сърца!

Хенинг Клювер пише за различни страни. Автор е на десет книги, най-известните от които са тези за Италия.

Сподели в: