Нови имена в програмата на SPICE Music Festival

Четвъртото издание на най-мащабния музикален фестивал по българското Черноморие наближава – след няколко седмици Пристанище Бургас отново ще бъде арена на музиката от 90-те, танци и добро настроение!

И понеже изненадите са синоним на SPICE Music Festival организаторите са готови и със следващата – Down Low също пристигат в Бургас, за да изпеят на живо вечното парче “Johny B” и останалите си хитове.

Basic Element, Baby D и Londonbeat също се подготвят да се включат в шеметния тридневен музикален маратон, заедно с носителя на две награди Грами Shaggy, шведския изпълнител с персийски корени Arash, който подготвя впечатляващ 90- минутен спектакъл за феновете си в България; легендарните Gipsy Kings; изпълнителите на тоталния хит на 90-те „Macarena“ – Los del Rio, DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair и испанският изпълнител Chimo Bayo.

Тази година SPICE Music Festival ще е още по-мащабен и ще се разположи на две сцени – основната сцена и DISCO сцената, за която ще трябва да си припомните как се танцува Ламбада, защото на нея ще се качат KAOMA. Очакваме също и Fab Morvan от MILLI VANILLI, The Weather Girls с вечния им хит „It’s Raining Men“, Ottawan с „Hands Up“, „D.I.S.C.O.” и Boney M.Xperience. В програмата на SPICE Music Festival ще се включи и на един от емблематичните гласове на 90-те години – бившата вокалистка на „M People“ Хедър Смол, както и Трик, Трамвай №5, Искрен Пецов и шоуто на DEEP ZONE Project – Deep Zone All Stars.

Четвъртото издание на фестивала ще се проведе на 5, 6 и 7 август 2022 на Пристанище Бургас.

Сподели в: