Новият сингъл на Калин Вельов и Йоанна Драгнева носи настроение за море, лято и безгрижни дни

Новият сингъл на творческия тандем Калин Вельов и Йоанна Драгнева „Безгрижни“ излезе в радио и тв ефир, както и във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг на 06 февруари. Автор на музиката, аранжимента и текста на песента е Калин Вельов.

Това е вторият съвместен проект между двамата изпълнители, след дуета им „Както Никой“ (2016) – пилотен сингъл от саундтрака към филма „Бартер“. Подобно на първия дует, песента „Безгрижни“ също е с филмово присъствие. Тя е част от новия български филм „Връзкология“ на режисьора Ивайло Спасов, в който Калин и Йоанна (в главната роля) участват.

„Безгрижни“ е позитивно и весело парче, вдъхновено от всекидневните емоции и необходимостта да приемаме напрегнатото ежедневие с усмивка. То отразява общата позитивна нагласа към живота на двамата изпълнители, тяхната музикална визия и споделя общата им страст – ударните инструменти и перкусии.

„Идеята за песента се роди преди няколко години, когато станах татко и сутрините започваха в 6.30 с приятно детско чуруликане, което те събужда бързо и зарежда с готина енергия. И въпреки натоварения ден и понякога изнервените случки, оставаш позитивен и усмихнат през целия ден. Безгрижно усмихнати – казва Калин Вельов, а Йоанна добавя: „Записахме песента на един дъх. Това е толкова зареждащо парче, което ми носи настроение за море, лято и безгрижни дни! Точно за това така му подхожда и заглавието “Безгрижни”, а видеото е от типа “разкази с неочакван край“.

Филмът „Връзкология“ е романтична комедия, чиято премиера предстои на 14.02 в кино салоните. Лентата разказва за привлекателна и успешна в кариерата си жена (Йоанна Драгнева), която преминава през редица любовни перипети в търсене на истинската любов.

Сподели в: