Нова книга от Неда Антонова излиза на 23 ноември

На 23 ноември ще бъде публикувана нова книга от Неда Антонова. „Пепел от мислеща тръстика“ е сборник с прозрения за смисъла, за вярата и надеждата, за любовта и избора, за вътрешната хармония на човек, намерил себе си и своето поприще. Изданието има красиво луксозно оформление, което го прави чудесен подарък за предстоящия празничен месец.

За книгата

Животът на всеки от нас се побира в десетина изречения. Има дни, дори години, минали, без да ни оставят спомен. Като че друг ги е живял вместо нас.

Човек невинаги знае, че е жив.

И идва ден, когато – за да се увери! той си брои белезите: външни – от нанесените му рани, вътрешни – от раните, които той е нанасял.

Тази книга е такава: сборник белези от съществуването. Тук са подбрани дори синините, с които идните битки ще ме отличат.

Авторката

Блестяща книга. Писана с душата на поет и опита на мъдрец. Прозрения за смисъла, за вярата и надеждата, за любовта и избора, за вътрешната хармония на човек, намерил себе си и своето поприще.

Мъдра книга, мъдра и ефирна. Алгоритъм на една човешка душа – Душата на Неда Антонова.

Опознайте я!

Стойо Вартоломеев, редактор

Потопете се в книгата

Какво е животът?

Времето, през което Сърцето се превръща в Душа.

Какво е Любов?

И Господ не знае. Той само повтаря: „Обичайте се!“

Какво е Надеждата?

Нашето доверие в бъдещето.

Какво е Времето?

Реката, която тече през нас и се влива в Небето.

За автора


Неда Антонова е автор на повече от двайсет романа. На голям читателски интерес се радва трилогията „Възкресените“, а също така „Първият след Бога. Любовта и смъртта на Васил Левски“, „Баладата. Любовта на Ботев и Венета“ и най-новият й роман „Безмълвие. Греховната младост на Паисий Хилендарски“.

Книги на Неда Антонова са преведени на френски, руски, чешки и полски.

Сподели в: