Нова книга от автора на световния бестселър „Лечебният код“

На 13 октомври излиза нова книга от Д-р Алекс Лойд, автор на бестселъра „Лечебният код“.  В нея писателят предлага нов подход за изцеление и личностно израстване, наречен проектиране на спомени. Той влияе директно върху източника на проблеми от всякакво естество и дава възможност да бъдат решени. В дългогодишната си работа с пациенти от цял свят д-р Александър Лойд установява, че болестите и житейските несгоди често се дължат на лоши спомени за отминали събития – и по-скоро на начина, по който сме ги интерпретирали и запечатали в паметта си. Именно негативните чувства, които пораждат те, ни пречат да развием пълния си потенциал.

Техниката за проектиране на спомени е форма на енергийна медицина, която лекува случката и свързаните с нея емоции, като ги заменя с позитивни образи. Това води до дълготрайни положителни промени, които могат да бъдат ускорени от Лечебните кодове II. Те са насочени към пет аспекта на живота и лекуват физически и емоционални заболявания, премахват вредни поведенчески и мисловни модели, разрешават проблеми в отношенията и кариерата.

Така само за 10 минути на ден всеки получава уникалния шанс да преобрази живота си и да постигне здраве, любов и успех, каквито не си е представял и в най-смелите си мечти.

Александър Лойд има докторски степени по натуропатия и психология. Той е помогнал на милиони хора да постигат здраве, щастие и успех, следвайки уникалните му практики и методи, които доказано понижават стреса и лекуват ума и тялото. Кодовете са основани на комбинации от психология, научна и енергийна медицина и духовни практики. Изпълнението им отнема минути, но ефектите върху физическото, емоционалното и психическо състояние са невероятни, за което свидетелстват хора от цял свят.

Сподели в: