Нина Добрев стана стюардеса в измислена бг авиокомпания, „България Еър“ отговори на шеговитото й видео

В нов клип за американското списание “Венити Феър” актрисата с български произход Нина Добрев отново рекламира страната ни като се превъплати в ролята на стюардеса в измислената авиокомпания BULG-AIR-IA. Във видеото чаровната брюнетка води инструкции за пътна безопасност при полет на български език.

В клипа, който набира все по-голяма популярност, холивудската звезда казва шеговито: „Много от вас ме познават като актриса от „Дневниците на вампира“ и ситкома Fam. Доскоро не осъзнавах, че не съм създадена да играя във филми и сериали, аз трябва да правя видеа за безопасността в българските авиолинии“.

От „България еър“ решиха да отговорят на закачката на актрисата като публикуваха на страницата си във Фейсбук снимка на униформа на стюардеса с бадж, на който е поставено името „Nina“ и посланието: „За всяка звезда, която реши да промени кариерата си – летим и до L.A.“.

Нина Добрев не за първи път говори на български език. През август миналата година, отново във видео за „Венити Феър“, тя разкри пред американците някои от най-популярните жаргони в езика ни.

Сподели в: