Никол минава напред в X-Factor- Италия, а българите може да гласуват за нея

Безапелационно напред, в италианското музикално шоу, продължава 16-годишната Никол Паласчева, която вече е във финалната шестица на предаването.

Българката подари истинско шоу на италианската публика, облечена в зашеметяващ жълт сет и изпълняваща перфектно „Tranquille (Mon Coeur)”.

След нейното изпълнение от журито се пошегуваха, че ще трябва много да се постараят, за да намерят за какво да я критикуват и съвсем сериозно добавиха, че Ника е истинска звезда. Думи на възхищение не спести и менторът на Никол в предаването, британският изпълнител MIKA, който при представянето разказа приказка на успеха: „Имало едно време момиче от Европа. Нейното пътешествие е несъзнателно, но ни кара да опознаем цял един свят.“

Италианските журналисти и инфлуенсъри също не спестиха суперлативите за нашето момиче. С обожание медиите я нарекоха „българският шпионин внедрен в X-Factor” и определиха изпълнението й като ярко отличаващо се от това на останалите.

Никол Паласчева, с артистичен псевдоним Nika Paris е първата чужденка, в историята на X-Factor – Италия, която достига до големите концерти. Тя е и най-младия участник в актуалното издание на предаването. Пред музикалния си педагог Дарияна Куманова, Никол споделя, че е сигурна и уверена в себе си и между участниците е възникнало истинско приятелство.

След последното блестящо представяне в шоуто за Nika Paris предстоят най- тежките епизоди до финала. Италианските организатори дават възможност участниците да се подкрепят и от чужбина, като се гласува от уебсайта xfactor.sky.it; през Sky чрез зеления бутон на дистанционното; през Smartwatch или през App Xfactor във всички дигитални магазини.

Сподели в: