Най-абсурдните подаръци, които сте получавали за Свети Валентин

Февруари е, а с него идва и празникът на любовта – Свети Валентин. Със сигурност всяка жена може да разкаже забавна или трогателна история от този празник.

Но понякога има и абсурдни моменти, в които мъжката половинка не просто не се е справил с подаръка, а е подарил нещо немислимо на своята любима.

Такива случаи не рядко водят и до раздяла, като според едно интересно проучване, 53% от анкетираните жени са заявили, че биха зарязали половинката си, ако не им подари нищо за Свети Валентин.

Само можем да си представим какъв ще е този процент, ако мъжете биха подарили абсурден подарък на половинката си…

Междувременно ние ще ви представим най-абсурдните подаръци, подарявани за Свети Валентин.

Касов бон за цветя, без самите цветя

Да, правено е. Мъж признава, че е изпратил цветя на своята половинка, но по някаква причина те не пристигнали (или били откраднати). Тогава той решил да ѝ подари касовия бон, като доказателство, че не е забравил за подарък.

Впоследствие мъжът признава, че не е било толкова забавно, колкото е очаквал. Чудим се защо ли…

Коса

Определено един странен подарък. Съпруга си спомня как нейният мъж (тогава все още гадже) ѝ подарил рамка за картина, пълна с негова коса. Според нея мъжът е твърдял, че това е романтичен подарък, но самата съпруга не е никак съгласна.

Какво ли е направила с косата обаче…

Прахосмукачка

Или какъвто и да е друг уред за почистване (освен ако жената не го е поискала и е съгласна с него).

Едва ли може да има по-сериозен намек, че жената трябва да насочи вниманието си към домакинската работа. Мъжете не трябва да се изненадват, ако получат остра реакция на подобен подарък, а шамар по бузата може би е най-лекото нещо, с което биха се разминали.

Господа, това е празникът на любовта, а не на домакинската работа – засвидетелствайте любовта си към вашата половинка.

Кутия за бижута

С коментара „Не бързай да се радваш, няма пръстен вътре“… Да, има и такъв документиран случай. Подаръкът е добре, но коментарът убива всякаква тръпка и желание.

Господа, ако вътре няма пръстен, просто не добавяйте никакъв коментар към подаръка. Жените могат достатъчно добре да оценят и самата кутия като подарък.

Кошче за боклук

Да, и това е правено. Жена признава, че мъжът ѝ е купил кошче за боклук с педал за Свети Валентин.

Е, определено не е най-романтичният подарък, но тя защитава любимия си с оправданието, че в този момент е бил болен.

Добро оправдание и определено мъжът може да се радва, че е минало. Но може би трябва да се уточни, че когато една жена каже, че нещо е нужно за домакинството, това не означава, че е подходящо за подарък.

Завършваме с призив към мъжете не щадете средства за подарък! Подарете подарък, който ще постави усмивка на лицето на любимите им и няма да я свали от там поне няколко дни.

Сподели в: