„Мъдростта на душите“ от институт „Майкъл Нютън“ вече е в книжарниците

На 27 април излезе от печат книгата „Мъдростта на душите“. Тя представя колекция от мъдри съвети и прозрения, които клиентите на терапевтите от институт „Майкъл Нютън“ споделят, за да помогнат на други хора, изправени пред подобни житейски предизвикателства.

Д-р Майкъл Нютън е създател на регресивната хипнотерапия, изследовател на духовното и основател на института „Майкъл Нютън“, където работи до смъртта си през 2016 година. За написването на тази книга в негова памет 26 терапевти от института и 62 техни клиенти дават своя принос. Изложената в книгата методика е разработена от д-р Нютън в хода на хиляди сеанси, осъществени в двайсет и пет годишната му практика.

„Мъдростта на душите“ представя колекция от мъдри съвети и прозрения, които клиентите на терапевтите от института споделят, за да помогнат на други хора, изправени пред подобни житейски предизвикателства. Въпреки че напътствията, дадени по време на сеанс на духовна регресия, са лични, обикновено те се отнасят за ситуации, в които всички ние се озоваваме в определен етап от земния си път. Независимо дали става въпрос за здравословни или междуличностни проблеми, зависимости или тежки загуби, всеки от нас се сблъсква с трудности, които му предоставят възможност за духовно израстване. Такова разбиране за болестите и проблемите променя изцяло светогледа и ценностната система, като ускорява духовния растеж и прави живота ни на земята по-пълноценен и по-щастлив.

За авторите

Авторите на тази книга са членове на Изследователската комисия на института „Майкъл Нютън“. Всеки е квалифициран в областта на хипнотерапията и духовната регресия в минали съществувания и живота между преражданията, като ги практикува активно. Предишната им публикация е „Малка книга на „Люелин“ за живота между преражданията“.

Д-р Ан Дж. Кларк е директор „Научни изследвания“ и член на борда на института „Майкъл Нютън“. Живее в Бирмингам, Алабама. Тя е собственик на центъра „Мъдрост за благоденствие“ и практикува хипнотерапия, включително регресия в минали съществувания и живота между преражданията. Води коментарна рубрика в онлайн списанието на института „Майкъл Нютон“ под заглавие „Истории от отвъдния живот“.

Мерилин Харгрийвс е бакалавър и практикуващ мултимодален холистичен терапевт. Собственик е на Центъра за триединен уелнес в Британска Колумбия, Канада. Нейният лечебен подход е фокусиран върху интегрирането на физическото, емоционалното и духовното изцеление, като съчетава познанията за тялото, ума и духа, лечебните свойства на билките, хипнотерапията и регресията в живота между преражданията. Мерилин е директор „Стратегическо планиране“ и член на борда на института „Майкъл Нютон“.

Карън Джой е бакалавър, специалист по корпоративен мениджмънт. Завършила е психология на организациите и е практикуващ психолог от десетилетия. Понастоящем е най-големият авторитет в областта на хипнотерапията и регресията в живота между преражданията. Тя провежда сеанси в минали съществувания и живота между преражданията в студиото си за хипнотерапия в Малени, Съншайн Коуст, Куинсланд. Автор е на няколко книги, сред които „Други животи, други реалности: Пътища на трансформацията“, свързана с регресиите.

Д-р Джоан Селински е собственик на центъра „Соул Соурс“, обслужващ Мериленд и столичния окръг Колумбия. Тя е духовен съветник. В хипнотерапевтичната си практика Джоан се фокусира върху регресията в минали съществувания и живота между преражданията, трансперсоналните пътувания и освобождаването на духа.

Сподели в: