Млади таланти от различни държави ще се представят на Karnolsky Summer Campp

След месеците социална изолация и дистанция, децата и младежите имат силна нужда от изява и сцена, където да покажат таланта си. Разпознавайки потребността от нови идеи и начини на представяне на широката аудитория, Арт Център Кърнолски ще проведе за втори път „Karnolsky Summer Camp 2021″ в черноморския курорт Слънчев бряг в периода от 19-ти до 24-ти Август. Това културно събитие е естествено продължение на конкурса за откриване на млади таланти „Път към славата“, провел се на три сцени през месец март в София.

Слънчеви дни, концерти, майсторски класове и много забавления и награди – това очаква талантливите младежи, които ще вземат участие в Международния фестивал на всички изкуствата „Karnolsky Summer Camp“. Събитието се организира в партньорство с Национален Фонд Култура, Министерство на образованието и Съюза на българските учители.

Млади таланти от различни държави ще представят на българската публика артистични изпълнения в пет различни категории: вокални солисти и вокални групи; танцови групи и солисти; мажоретни състави; оркестри; хорове.

Най-изявените и талантливи участници ще се състезават за:

– 6 еднократни стипендии по 200 лв, осигурени от Фондация МФГ и

– 4 стипендии по 100 лв, осигурени от анонимен дарител.

И тази година в рамките на фестивала ще се проведат работилници и майсторски класове, водени от доказани професионалисти и членове на журито, като доц. Етиен Леви в категория Вокал, проф. Велимир Велев в категория Танц, Станислав Почекански – Камерни брас ансамбли и др.

Гала концертът и награждаването на победителите ще бъде в Летен Театър Бургас на 22-ри Август 2021 г. и ще включва участие на известни български изпълнители и най-добрите от младите таланти, които са се изявили по време на тридневният конкурс.

Сподели в: