Младежки театър с трети безплатен онлайн спектакъл

За пореден път Младежки театър „Николай Бинев“ ще зарадва своите зрители с излъчване на онлайн-спектакъл. Това ще е третото онлайн-излъчване, на което зрителите ще имат възможност да се насладят напълно безплатно, след като над 15 хиляди души вече гледаха спектаклите „Три сестри“ и „Кола Брьонон“.

„Вуйчо Ваньо“ е сред класическите пиеси на А. П. Чехов, която на 5-и октомври 2006 г. има своята тържествена премиера на сцената на Младежки театър „Николай Бинев“ под режисурата на доайена на театъра – Стефан Мавродиев. Самият той споделя, че от „15-20 години мечтае да постави „Вуйчо Ваньо“ и за наше щастие като зрители, тази мечта се осъществява.

Зрителите могат да очакват спектакъла „Вуйчо Ваньо“ на 17-и април от 19:00 ч. на страницата на Младежки театър „Николай Бинев“. Излъчването му е напълно безплатно.

Зрителите могат да се включат в дарителската кампания „Театърът и зрителите срещу Covid-19“, която цели събирането на сумата от 45 000 лева за закупуване на респиратор за дихателна реанимация и за осигуряване на защитни облекла и дезинфекционни материали за здравните работници.

Инцииативата може да бъде подкрепена на адрес: https://bg.helpkarma.com/help/601585269832

„Вуйчо Ваньо“ – 17-и април от 19:00 ч
От А. П. Чехов
Постановка – Стефан Мавродиев
Превод – Венцел Райчев
Драматург на постановката – Красимира Василева
Сценография – Петър Митев
Музика – Ценко Минкин
Дигитални колажи – Весела Статкова
Участват: Илия Добрев, Станка Калчева, Лиза Шопова, Силвия Рангелова, Венета Зюмбюлева, Георги Кадурин, Малин Кръстев, Иван Несторов, Люба Алексиева

Сподели в: