Младежки театър „Николай Бинев” с две представления на открита сцена

Две от най-успешните представления за деца и възрастни на Младежки театър „Николай Бинев” – „Пинокио” и „Разделям двойки по домовете” ще бъдат представени на сцената в Парка зад НДК. Вълнуващи мигове, забавни моменти и много лятно настроение очакват малките и големи посетители на Платформа А6.

Летните театрални срещи с публиката ще се състоят в новото мултифункционалното събитийно пространство на открито при строго спазване на противоепидемичните мерки. За сигурността и спокойствието на зрителите е осигурена дори специална допълнителна дезинфекция с озонова технология на входа на платформата.

Историята за дървеното човече Пинокио е позната и любима на всички деца. Дървената кукла, изработена от майстор Джепето ще се превърне в истинско момченце на сцената на Платформа А6. Малките любители на вълшебството ще преживеят истинско приключение заедно с един от най-обичаните герои на 12 и 19 юли от 11:00 ч. Част от актьорския състав на представлението е Севар Иванов, познат на публиката в НДК от спектаклите „Апарт” и „Портретът на Дориан Грей”, Юлиян Петров, Ния Кръстева и др.

Сред репертоара на Младежкия театър е и постановката „Разделям двойки по домовете” с участието на забележителните актьори Михаил Билалов, Искра Донова и Николай Луканов. С лек хумор, доза мистерия и преплитане на различни чувства, постановката обещава едно истинско забавление над ежедневните ситуации. Двама влюбени ще се срещнат отново след 7 години, но по изключително необичаен начин. Как ще се осъществи и развие тяхната любопитна среща, разберете на 7 и 14 юли от 20:00 ч.

Сподели в: