Младежки театър „Николай Бинев“ се завръща с два спектакъла

След повече от три месеца невъзможност Младежки театър „Николай Бинев“ да представя постановките си пред публика, театърът ще се завърне към срещите със зрители, гостувайки на Откритата сцена „O2PEN“ пред Театър „София“ с два спектакъла – „Специални поводи“ на 10-и юни от 20:30 ч. и „Nordost“ на 23-и юни от 20:30 ч.

Зрителите ще имат шанса да се насладят на два от любимите си спектакъла на Младежки театър „Николай Бинев“ на открито при стриктно спазване на всички противоепидемиологични изисквания.

Независимо тежката ситуация, в която се намира страната ни, Младежки театър „Николай Бинев“ не се и няма да се откаже от убеждението си, че българската публика заслужава достъп до българско изкуство и култура. С много усилия, вълнение и любов театърът ще представи „Специални поводи“ на 10-и юни от 20:30 ч. и „Nordost“ на 23-и юни от 20:30 ч., което ще е първата стъпка на завръщане към естествения ритъм на театъра.

Зрителите имат възможност да закупят билети за двете представления от касата на Театър „София“, както и онлайн на http://sofiatheatre.eu/ и http://www.theatre.art.bg/

Разпространението на SARS-CoV-2 в България прекъсна един изключително успешен и вълнуващ сезон за Младежки театър „Николай Бинев“, в който премиери имаха спектаклите „Bai Ganyo”, „По-полека“, „Ромео и Жулиета“, „Ротердам“, „Ние, врабчетата“ и „Вътрешният глас“, а предстоящи премиери очакваха спектаклите „Бившата мис на малкия град“ и „Той е дяволът!“

Младежки театър обещава на своите зрители, че и през следващите месеци ги очакват приятни и вълнуващи изненади, както и нови дати, на които ще се играят представления от репертоара на театъра.

Сподели в: