Михаела Маринова с втори самостоятелен концерт

Михаела Маринова ще направи втория си самостоятелен концерт в Sofia Live Club на 22 октомври. Носителката на тазгодишната награда за най-добър албум на БГ Радио ще изпълни на живо както най-новите си песни, така и хитовете от дебютния албум „Стъпка напред“.

На сцената до нея отново ще застанат големите музиканти Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани) и Евден Димитров (бас). Гост изпълнители ще бъдат популярното хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’.

Нямам търпение отново да изляза на сцената на Sofia Live Club и да усетя уникалната енергия, която публиката ще създаде. Това е един от тези момента, които завинаги остават в сърцето“, сподели Михаела.

Михаела Маринова е една от най-обичаните и ценени изпълнители от младото поколение на българската музикална сцена. Има в колекцията си награда за дебют и за песен на БГ Радио (2016), за „Жена на годината“ на сп. „Грация“ (2017) (нарочно съм махнала телевизионните формати, за да не изглежда като в партньорство с Нова).

Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки към момента.

Билети: https://bit.ly/MihaelaMarinovaTickets

Сподели в: