Мира Добрева разказва историята на най-дълголетните учители

Журналистът и публицист Мира Добрева е поредният лектор в популярния формат Е-Академия на издателство Клет България, посветена на личностното усъвършенстване и развитие на практическите умения за българския учител. Тя представя вълнуващите истории на учителите дълголетници, които трогват и показват колко дълбока е следата, която професията оставя у хората. Срещата е с начален час 17:30, днес, а записванията стават през сайта на издателството: https://bit.ly/3tgdgmr

“Учителите са невидимите герои на нашите дни. Те дават знания и така спасяват човешки души, а в това се състои нечовешкото им постижение”, казва самата Мира Добрева. В своя труд тя събира най-различни истории на български столетници, които разказват много и дават възможност на младото поколение да надникне в историята на живота от първо лице. “Учителите са едни от най-интересните хора, заради богатия им опит в годините и срещата с толкова много деца, които също са оставили своя отпечатък в тях”, допълва тя.

Академията на издателство Клет има за цел да представи интересни истории и вълнуващи срещи с популярни обществени личности от България. Срещите са предназначени за всички, които имат интерес да се включат, и могат да бъдат гледани самостоятелно една от друга.

Сподели в: