Милица Гладнишка ще пее любими филмови песни в „Живот като на кино“

След големия успех на 11 май миналата година, Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет, отново ще гостуват в Sofia Live Club с проекта „Живот като на кино“ със специалното участие на Васил Спасов.

Сцената на клуба ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи. Комедия, драма или трилър – единствената и неповторима Милица Гладнишка с размах ще преведе публиката на концерта през различни житейски ситуации и състояния. Настроението е гарантирано, а спомените ще си заслужават. Ще се докоснем до истински художествени истории поднесени по най-истинският музикален начин.

Как звучи Сексът в града, как са я карали семейство Флинстоун в каменната ера, как с темпо и ентусиазъм се прави ремонт в България през 70-те години на 20 век, в опасност ли са 101 далматинеца – това са някои от историите, които Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет ще ни разкажат с музика. Репертоарът на концерта включва и песни от Амадеус, Зеленият път, Маската, Семейство Мейзга.

Освен успешното си партньорство с Михаил Йосифов секстет – една любовна история, започнала преди 9 години, Милица Гладнишка участва и в редица други музикални и театрални проекти – „Титанично“, „Брачни безумия“ и „Последният човек”.

Сподели в: